0722-211.583; 0722-638.027 lorand.craiova@gmail.com

Inscriptionari

Here is a basic page layout with no sidebar

Inscriptionari de calitate

Inscripţionarea cu folie autocolantă este cea mai folosită metodă pentru a dezvolta imaginea de brand şi pentru a transmite clienţilor informaţii despre companie sau despre produsele vândute.

În cadrul Lorand, folosim folie autocolantă Oracal (Germania), pentru a inscripţiona panouri, vitrine, maşini,  firme luminoase, etc.

Folia este tăiată pe un plotter-cutter asistat de calculator, având la baza o machetă de inscriptionare concepută de comun acord cu clientul.

Foliile autocolante au caracteristici şi termene de lucru în funcţie de destinaţie, astfel sunt folii speciale pentru suprafeţe rigide (tablă metalică, aluminiu, sticlă, plastic, etc) sau suprafeţe flexibile (copertine, panouri realizate din Polyplan sau alte materiale flexibile).

Adezivul foliilor alese poate fi permanent sau nepermanent, acolo unde inscripţionarea este temporară (expoziţii sau promoţii) şi suprafaţa trebuie eliberată dupa terminarea evenimentului.

Pentru anumite proiecte (de exemplu suprafeţe cutate) folosim sistemul de inscripţionare cu vopsea care se aplică pe suprafaţa în urma montării unei folii şablon taiată pe plotter-cutter. Vopseaua folosita este din acceasi categorie cu cea cu care a fost vopsită suprafaţa ce trebuie inscripţionată.

Granţia lucrarilor de acest fel este între 6 şi 48 de luni.